Par kurs – Hold meg, Elsk meg

Et kurs i bevist berøring og intim kommunikasjon for par.
Conscious Sexuality presenterer i høst et praktisk inspirasjonskurs for par som vill fordype sin intime kommunikasjon med bevist berøring. Kurset er både for par som har vært lenge sammen og trenger inspirasjon inn i sin seksuelle praksis og par som nettopp har truffet hverandre og er nysgjerrige på hvordan de kan bygge en dypere ”connection”.
I dette kurset vill du lære hvordan du først kan koble på din egen kjerne og hvordan dette kan øke din tilstedeværelse og evne til å åpne din partner til dypere berøring og mer lekenhet. Du vill lære avslappende tantriske massasjeteknikker som gjør det enkelt for deg å opprette en dyp kontakt med partneren din og bygge polariteten mellom partene for mer tiltrekning inn i intim berøring.
Kurset gjennomgår emner som:
– Hva er tantra/bevist seksualitet og hvorfor er dette en god praksis for par.
– Enkel tantrisk/bevist seksuell praksis
– Hvordan du, som kvinne, kan gi din mann det påfyllet han trenger for å få kontakt med sin maskuline seksuelle kraft.
– Hvordan åpne en mann opp for dypere seksuell polaritet
– Hvordan berøre en kvinne slik at hun blir trygg og kan åpne inn i sin feminine mottakelighet og den dypere seksuell livsenergien.
Kurset er mer praktisk enn teoretisk og verktøyene du lærer er enkle og vill kunne bygge den seksuelle polariteten mellom partnerne. Økt polaritet gir økt seksuell tiltrekning. God seksuell praksis øker livsenergien, gir sterkere bånd mellom partnerne. Dette kan gi dypere, lengre og bedre orgasmer og generelt mer lekenhet og bedre helse.
Pris pr par: 4.990 kr
Kurs datoer:
Kurs i November: Lørdag 18.11 til Søndag 19.11 – Tid 10.00 – 18.00 – 1 plasser igjen

Oslo International School of Conscious Sexuality AS 

Kontor: Tollbugata 8 A & B, 0152 Oslo - Behandling: På Unity, Møllergata 23, 0179 Oslo

Info@oisocs.com - Telefon 22 38 10 00