Intuitiv Tantra Massasje

En særdeles behagelig opplevelse av dypt tilstedeværende og sensitivt touch. I denne massasjen kombinerer terapeutene sine forskjellige retninger sammen med mer klassisk tantra massasje med lange strøk og sensuell berøring. Massasjen har til hensikt å gi deg den aller beste opplevelsen av nytelse og avslapning.  I denne massasjen vekkes den dypere seksuelle livsenergien på en avslappende måte og spres i hele kroppen. Med rolig touch ankres opplevelsen inn i kroppen og dette gir en langvarig tilfredsstillende og behagelig følelse av velvære.
Behandlingen tar ikke sikte på å gå dypt i emosjonell/energetisk/fysisk forløsning, men berøring av denne dybden vill alltid kunne bringe opp blokkeringer til overflaten og alle våre terapeuter er trent til å holde rom for forløsning av følelser. Du kan derfor føle deg trygt ivaretatt og velkommen med hele deg.
Du kan selv velge om du ønsker å være helt naken under behandlingen eller beholde noe klær på.
Normal pris: 2.000 kr
Varighet: 1,5 t
Normal pris: 2900 kr
Varighet: 2,5 t
Merk! Alle bestillinger må skje min. 3 dag i forveien.

Intuitivt Tantrisk Bodywork

Vår senior terapeut og grunnlegger av Conscious Sexuality Ingunn Tennbakk tilbyr Intuitivt tantrisk bodywork.
Disse sesjonene er dyptgående tantriske sesjoner som åpner kroppen og vekker nervesystemet slik at du kan begynne å føle den seksuelle livsenergien dypere i den fysiske kroppen.
Ingunn benytter en kombinasjon av bioenergetisk berøring, healing, triggerpunkt og tantra. Med sin klarhet har Ingunn en evne til å se akkurat hva du trenger for å fjerne blokkeringer og åpne opp de stedene det er behov for at energien skal flyte fritt i kroppen.
Disse sesjonene er potensielt livsendrende og tar deg dypere inn i følelsen av hva det vill si å ha en kropp som er åpen for nytelse.
Disse sesjonene anbefales spesielt dersom du har opplevd seksuelle traumer, har problemer med for tidlig utløsning, fraværende orgasme, potens eller andre tilstander som hemmer deg seksuelt.
Pris: 2.700 kr
Varighet: 2 t
Pris: 3.900 kr
Varighet: 3 t
Merk! Alle bestillinger må skje min. 3 dag i forveien.

Oslo International School of Conscious Sexuality AS 

Konows gate 92 - 0196 Oslo

Info@oisocs.com - Telefon 22 38 10 00