Hvem eller hva er vi? Godt spørsmål

Oslo International School of Conscious Sexuality springer ut fra tidligere Conscious Sexuality og Tantric touch som har tilbyder høykvalitet tantra massasje og tantrisk bodywork i Oslo siden 2012.
Conscious Sexuality handler som alltid om riktig bra sex. Den typen sex som er connected og som gir påfyll i hverdagen. Det er også dette sesjonene/massasjene våre handler om. Det handler om å gi en dypt menneskelig opplevelse av følelser, nytelse, forløsning, smerte og sensualitet. Alle våre terapeuter er kloke, trygge og tilstedeværende mennesker som gir dyp kontakt og trygghet. Vi holder rommet som gjør at du trygt kan føle, utforske og ekspandere din seksuelle livsenergi. Dette er tantrisk bodywork på høyt plan og det gir en helt annen opplevelse enn friksjonsbasert sex. Vi åpner kroppens potensiale for dypere nytelse og livskvalitet.
Høsten 2016 vill vi også kjøre i gang våre første kurs. Vi starter opp med My Love, My Life, My Body. Et kurs for kvinner som vill vekke sin seksuelle livsenergi og modnes inn i sin feminine kraft. I tillegg tilbyr vi kurs i bevist berøring og intim massasje for par. Dette er et helgekurs over 2 dager hvor vi lærer tantriske teknikker som hvordan man connecter dypere for bedre sex, hva som skal til for å åpne en kvinne og hva som skal til for å åpne en mann. Hvordan spille på polaritet mellom partnerne for å bygge seksuell tiltrekning.

Oslo International School of Conscious Sexuality AS 

Kontor: Tollbugata 8 A & B, 0152 Oslo - Behandling: På Unity, Møllergata 23, 0179 Oslo

Info@oisocs.com - Telefon 22 38 10 00