Velkommen til en smak av Conscious Sexuality for Par.

Denne høsten presenterer Conscious Sexuality flere nye tilbud og i den forbindelse ønsker vi å invitere til en mini workshop for par. Vårt tilbud til par som ønsker å komme nærmere i intimitet og seksualitet med hverandre blir stadig bedre. Fra før av tilbyr vi weekend workshops for par, par coaching, bodywork-sesjoner for par og vår svært populære par pakke Awakening Par som går i dybden både for hver enkelt og for paret sammen. I tillegg lanserer vi nå online kurs, slik at det blir lettere for våre elever å praktisere hjemme mellom kursene og dermed komme i gang med en mer jevnlig bevist seksuell og intim praksis.
I denne 3 timers workshopen vil vi gjøre en presentasjon av våre tilbud for par, i tillegg til at vi lærer bort enkle verktøyer som gjør at parene som deltar kan komme i gang med en egen bevist seksuell praksis hjemme og kan begynne reisen mot dypere intimitet. Vi lærer bort grunnprinsippet for hvordan du bygger intimitet, så om du følger dette trenger du i prinsippet ikke noen andre verktøy for å få et bedre sexliv og mer intimitet i parforholdet!
For denne introduksjonsworkshopen er det nødvendig at du stiller med en partner. Det spiller ingen rolle om dere er et par eller venner som stiller sammen. Workshopen omhandler intimitet og seksualitet, men det er ingen nakenhet eller veldig utfordrende intime øvelser i denne introduksjonen.
Vi åpner dørene og tar imot dere fra kl 13:45 på Lørdag den 09.09 i lokalene til Norsk Taiji Senter i Kirkegata 1.
Pris kr 300 pr pers, betales via vips kode: 70321 eller med kort i døren.
Hjertelig velkommen

Oslo International School of Conscious Sexuality AS 

Kontor: Tollbugata 8 A & B, 0152 Oslo - Behandling: På Unity, Møllergata 23, 0179 Oslo

Info@oisocs.com - Telefon 22 38 10 00