Velkommen til en smakebit av Conscious Sexuality for kvinner!

Vi ønsker velkommen til en 3 timer workshop forbeholdt kvinner og temaet womb wisdom.
Ingunn Tennbakk jobber for øyeblikket sammen med Nadja Fauner (zen coach, skribent og «womb wisdom Warrior») på bokprosjektet «Awakening of the BIG SHE». Prosjektet er godt i gang og er en ren transmission på hvordan kvinner kan åpne dypere kontakt med sin egen womb wisdom og the BIG SHE.
Ingunn har selv jobbet med energiarbiede og tantra i mer enn 10 år og har gjort en unik reise i åpning av kroppen og hvordan du tillater den energetiske strømmen i hele kroppen og inkluderer seksualiteten i sin helhetlige tilnærming som coach og bodyworker.
I denne mini workshopen deler hun sien erfaringer med vekking av the BIG SHE i egen kropp i tillegg til enkle verktøyer for hvordan du kan komme i gang med vekking av tilgangen til womb wisdom og forbindelsen til the BIG SHE.
Denne dype åpningen i både den fysiske og energetiske kroppen gir en dypere tilstedeværelse i øyeblikket og bedre balanse mellom den maskuline og feminine delen av deg. Workshopene passer best for deg som allerede har begynt en spirituell reise og som ønsker å gå dypere i din forståelse av og være sjel født inn i en kvinnes kropp.
Dette er en smakebit på en weekend workshop som vill bli avholdt helgen 23. og 24. September. Deltakerne på mini-workshopen får 20% avslag i prisen på helge-workshopen.
Vi tar imot dere Søndag den 10.09 kl 13:45, workshopen starter kl 14:00. Vi holder til i lokalene til Oslo Taiji Senter i Kirkegaten 1.
Pris kr 300,- betales pr visp kode: 70321 eller i døren pr kort.
Velkommen

Oslo International School of Conscious Sexuality AS 

Kontor: Tollbugata 8 A & B, 0152 Oslo - Behandling: På Unity, Møllergata 23, 0179 Oslo

Info@oisocs.com - Telefon 22 38 10 00