Conscious Sexuality Sexual awakening pakker

Conscious Sexuality har satt sammen konsept pakker for par og for single menn og kvinner. Grunnen til at vi ønsker å tilby pakker med coaching, massasje og bodywork er at vi ser at veldig mange av våre kunder har nytte av tett oppfølging i starten av omlegging av sin seksuelle praksis. Det er noen steg som er helt essensielle for å komme igjennom denne endringen og vi vill gjerne gi våre kunder et best mulig grunnlag for å lykkes.
Enkle endringer i måten vi utfører sex på kan gi veldig store endringer i livet generelt. Det gir mer overskudd, kreativitet, retning og kraft inn i hverdagen. I tillegg til mye dypere nytelse og seksuell mojo. Ta en titt på de forskjellige pakkene.
Awaken man
Menn mister ofte, etter lengere tid forhold, lysten til sex med sin partner. De blir ofte mer kåt av å masturbere alene, titte på porno eller å fantaser. Ofte skyldes det at de ikke tør å si ifra hva de egentlig ønsker, eller manglende evne til å føle seg selv og/eller sin partner. Dette fører igjen til manglende seksuell energi.
Mens menns ereksjons problemer skyldes ofte av drenert seksuell livs-energi. Manglende utholdenhet og/eller for tidlig utløsning skyldes ofte manglende evne til å sirkulere den seksuell energi i kroppen.
Conscious Sexuality kan hjelpe deg ut av dette og inn i kontakt med din dypere maskuline kraft og seksuelle potens. Gjennom arbeid sammen med våre coacher og bodyworkere kan du oppnå store resultater over kort tid.
Awaken women
Kvinners seksualitet er ofte sovende. Mange kvinner nyter ikke sin fulle seksuelle kapasitet. Enten fordi de har stoppet opp i sin seksuelle utvikling på grunn av skam og traume, eller fordi de har opplevd å ikke blir møtt seksuelt i tidligere eller nåværende forhold. De har på en måte gitt opp sin egen seksualitet.
Klitorisorgasme og/eller manglende seksualitet drenerer kroppen for livsenergi og gjør kvinner tørre og kjedelige. Det kan gjøre oss lite attraktive for partneren eller at vi ikke føler at vi lever fullt ut. Igjennom Awaken Women kan vi i Conscious Sexuality hjelpe deg ut av denne ”tørken” og inn i kontakt med din dypere feminine kraft, sensualitet og det å kunne nyte din egen kropp som en fullt ut voksen og moden seksuell kvinne. Gjennom arbeid sammen med våre coacher og bodyworkere kan du oppnå store resultater over kort tid.

Awakening – the beginning

Mange tenker sikkert, hvor begynner jeg dersom jeg har lyst til å oppleve dette? Dersom jeg har lyst til å starte på en helt ny seksuell reise?
Vi har satt sammen en pakke for deg som er helt ny. Pakken inneholder coaching som hjelper deg til å forstå tantra og komme i gang med en egen praksis. Den inneholder tantramassasje som hjelper deg å slappe av inn i egen kropp med intim berøring. Du vill få verktøyer til egen praksis som gjør at du kan komme i gang med eksperimentering på egen hånd og kan begynne å vekke din egen seksualitet.
Gjennom to bodywork sesjoner hjelper våre bodyworkere deg å fjerne blokkeringer og skape dypere flyt i den seksuelle livsenergien i kroppen. Denne pakken er dypt livgivende og nærende. Den gir et veldig fint utgangspunkt for en begynnende egen praksis, gir dyp ro og dypere kontakt med egen kropp og seksualitet.
Du får:
1 Sesjon: ½ time coaching + 1,5 t tantramassasje
2 Sesjon: 2 timer tantrisk bodywork med dearmorering
3 Sesjon: 2 timer tantrisk bodywork med dearmorering eller orgasmetrening.
Det anbefales at sesjonene i denne pakken benyttes over en 6-8 ukers periode. Pakken er gyldig i 3 mnd. etter kjøp.
Denne pakken passer best for deg som er helt ny på tantra massasje eller deg som ønsker å starte helt fra scratch med god oppfølging fra våre bodyworkere/coacher.
Pris: 7 800,-
Ord. Pris: 8 150-

Awakening – Advanced

Denne pakken er for deg som kanskje allerede har snust litt på tantra og lurer på om dette kan være et naturlig neste steg for deg. For å virkelig kjenne endringene på kroppen er det nødvendig med dypere behandlinger og kontinuitet i praksisen. Vi har derfor laget en pakke som gir et skikkelig kick inn i den transformasjonen som tantra er.
I denne pakken har du coaching, to sesjoner med bodywork, pluss en awakening sesjon hvor vi jobber med å åpne overføringen av den seksuelle energien fra kjønnsorganene til sentralnervesystemet i ryggraden. Denne åpningen sammen med en dypere seksuell praksis vil endre måten du gjør sex og intimitet på for alltid.
Du får:
1 Sesjon: 2,5 timer kombinert coaching og bodywork. Trauma Release og dearmorering.
2 Sesjon: 2 timer komponert coaching og bodywork. Dearmorering, vaginal, anal, hals. Eventuell orgasme trening.
3 Sesjon: 2 timer awakening sesjon. Dearmorering og åpning av overføring av den seksuelle livsenergien fra kjønnsorganer til sentralnervesystemet i ryggraden.
Det anbefales at sesjonene i denne pakken benyttes over en 6-8 ukers periode. Pakken er gyldig i 3 mnd. etter kjøp.
Denne pakken passer best for deg som allerede har gjort noen tantra massasjer, er kjent med yoga/meditasjon eller annet spirituelt arbeide.
Pakke pris 8 500,-
Ord. Pris: 9 350,-

Oslo International School of Conscious Sexuality AS 

Kontor: Tollbugata 8 A & B, 0152 Oslo - Behandling: På Unity, Møllergata 23, 0179 Oslo

Info@oisocs.com - Telefon 22 38 10 00