Awaken Couples

Mange par havner etter ”hvetebrødsdagene” enten i en seksuell tørke eller i seksuelle mønster som er lite tilfredsstillende for begge parter. Noen blir rett og slett lei og finner seg i at intimiteten ikke lengre er hva den en gang var, mens andre prøver mer eller mindre vellykkede forsøk på å tenne den såkalte gnisten igjen.
Sex og intimitet i parforhold er noe av det vanskeligste vi mennesker gjør og det er dessverre forsvinnende få av oss som klarer å finne ut av disse tingene på egen hånd og leve et langt og lykkelig sexliv sammen. Dette skuldes ikke at vi ikke vill, men ofte skyldes det sår, traumer eller skam i fra tidligere opplevelser som hindrer oss ifra å slippe oss fullstendig fri sammen med vår valgte partner.
I Conscious Sexuality har vi erfaring med at par ofte kan trenger litt tid for seg selv sammen med bodyworker/coach for å jobbe igjennom sine egen ting før de kan møtes og støtte hverandre i en god seksuell praksis som kan gi nærhet, tenning og seksuell polaritet i forholdet. Vi har derfor utviklet en pakke hvor hver av partene får mulighet til å jobbe igjennom sine egne temaer. Samtidig vill de få den støtten de trenger til å praktisere sammen og lære hvordan de kan støtte hverandre og fylle hverandre gjennom den felles seksuelle praksisen.
Denne pakken består av:
Sesjon 1: 1 t coaching. Felles coaching time for kartlegging av løpet videre og start av egenpraksis.
Sesjon 2: 2 t Bodywork/Coaching: Begge mottar hver sin 2 t time med bodywork for å løse opp spenninger i kroppen og fjerne blokkeringer som hindrer energiflyt. Dearmorering er en del av denne behandlingen.
Sesjon 3: 2 t Bodywork/Coaching: Begge mottar hver sin 2 t time med bodywork for å løse opp spenninger i kroppen og fjerne blokkeringer som hindrer energiflyt. Dearmorering/orgasmetrening er en del av denne behandlingen
Sesjon 4: 2 t Awakening Session: Begge mottar hver sin 2 timers awakening session. Awakening session består av coaching, dearmorering, healing og åpning av sirkulering av den seksuelle livsenergien i ryggraden. Dette er en dyptgående transformativ sesjon.
Sesjon 5: 3 t par sesjon. Her møter paret sammen med bodyworker/coach og mottar sammen coaching om veien videre. Dette er en sesjon hvor paret lærer hvordan de kan støtte hverandre i en dypere seksuell praksis. Hvordan de kan fylle hverandre med energi istedenfor å drenere hverandre igjennom seksualiteten. De lærer hvordan de kan dearmorere hverandre vaginalt og analt, samt hvordan de kan åpne hverandre for dypere nytelse.
Pakken passer for par som ønsker å utforske tantra sammen og lage en felles seksuell praksis som kan styrke parforholdet å gi dyp nytelse og intimitet. Du trenger ingen forkunnskaper om tantra for å ha glede av denne pakken. Oversikten over innholdet i pakkene er ment å gi en generell forståelse og innholdet i pakken vill tilpasses hvert enkelt pars spesielle behov.
Pris: 19 900,-
Ord. Pris: 23 200,-

Oslo International School of Conscious Sexuality AS 

Kontor: Tollbugata 8 A & B, 0152 Oslo - Behandling: På Unity, Møllergata 23, 0179 Oslo

Info@oisocs.com - Telefon 22 38 10 00